Kara Sevda 11-12-13-14-15-16-17-18-19 Καρα Σεβντα

Kara Sevda 11-12-13-14-15-16-17-18-19 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 11-12-13-14-15-16-17-18-19 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι Ka...

sirial365
Kara Sevda 11-12-13-14-15-16-17-18-19 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 11-12-13-14-15-16-17-18-19 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι
Kara Sevda 11 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 11 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 12 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 12 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 13 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 13 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 14 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 14 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 15 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 15 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 16 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 16 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 17 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 17 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 18 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 18 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda 19 Bölüm greek subs video Καρα Σεβντα επεισοδιο 19 βιντεο ελληνικοι υποτιτλοι


Kara Sevda nea episodia 20-21-22-23-24-25
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
Ο Οζάν γνωρίζει τη Ζεϊνέπ στο πρακτορείο και δείχνει να γοητεύεται. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ κανονίζει μια αίθουσα προβολής στο σπίτι των Σεζίν και αναγκάζει τα πεθερικά του να ξαναθυμηθούν τη νύχτα του ατυχήματος, υπενθυμίζοντάς τους έτσι πως τους κρατάει στο χέρι. Ταυτόχρονα, ο Εμίρ κινείται και κατά της οικογένειας του Κεμάλ, προσεγγίζοντας τον Ταρίκ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Ο Εμίρ προσλαμβάνει τον πρόθυμο Ταρίκ και συνεχίζει βάζοντας τώρα στο στόχαστρο την Ζεϊνέπ. Ο Οντέρ αναρωτιέται αν γνωρίζουν τα πάντα για τη μοιραία νύχτα του ατυχήματος και η Νιχάν ανακοινώνει στον Εμίρ ότι θα εργαστεί στην εταιρεία του Κεμάλ. Ο Εμίρ, σε έξαλλη κατάσταση, προσπαθεί να την σταματήσει, η κοπέλα όμως είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κεμάλ στην εταιρεία του Εμίρ. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ επιχειρεί με κάθε τρόπο να πείσει τον πατέρα του πως δεν τον εκβιάζει κανείς, ο Γκαλίπ όμως δεν πείθεται. Ο Οντέρ μάταια προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Νιχάν και η Ασού τρέφει ελπίδες πως γνωρίζοντας την οικογένεια του Κεμάλ, ανοίγει ο δρόμος προς την καρδιά του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14
Ο Κεμάλ έρχεται αντιμέτωπος με τον Ταρίκ και χάνει την ψυχραιμία του. Ο Εμίρ για άλλη μια φορά προσπαθεί να εμπλέξει τον Οζάν σε νέες περιπέτειες που δεν θα του βγούν σε καλό. Η Φεχιμέ πηγαίνει στο σπίτι των Σεζίν και απαιτεί να μην ξαναπλησιάσουν τον γιο της, ενώ ο Οντέρ αποφασίζει να επισκεφτεί τη Λεϊλά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15
Ο Κεμάλ εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και ζητά εξηγήσεις απ' τη Ζεϊνέπ. Θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, ενώ παράλληλα θα της δώσει κι ένα γερό μάθημα. Την ίδια ώρα που η Λεϊλά φανερά ενοχλημένη διώχνει τον Οντέρ, η Βιλντάν δεν μπορεί να τον εντοπίσει και να τον ειδοποιήσει για την κατάσταση του Οζάν. Ο Εμίρ πανηγυρίζει για τη νίκη του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16
Η Νιχάν, με αφορμή όλα όσα έχουν συμβεί, παίρνει την απόφαση και ζητά απ' τον Κεμάλ να βρεθούν και να μιλήσουν. Όσο ο Εμίρ σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του, ο Κεμάλ δεν χάνει την ευκαιρία να του στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Η Βιλντάν κάνει το μεγάλο βήμα και στέλνει ασφαλιστικά μέτρα στη Λεϊλά και ο Εμίρ δίνει το κινητό της Ζεϊνέπ στον Ταρίκ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17
Η Βιλντάν είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το πατρικό της σπίτι απ' τη Λεϊλά, παρά τις αντιρρήσεις του Οντέρ. Οι γονείς της Ζεϊνέπ μαθαίνουν με τον χειρότερο τρόπο τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα και ο Κεμάλ αναγκάζεται να φύγει απ' το σπίτι. Η Νιχάν επιστρέφει απ' το ταξίδι της και μαθαίνει ότι το σπίτι των ονείρων της έχει αποκτήσει υποψήφιο αγοραστή!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18
Ο Κεμάλ και ο Εμίρ εμπλέκονται σε νέα διαμάχη με αφορμή το σπίτι. Στέλνουν αλλεπάλληλες προσφορές στον ιδιοκτήτη και δείχνουν κι οι δυο αποφασισμένοι να νικήσουν. Η Λεϊλά πηγαίνει να βρει την αδερφή της και της δηλώνει ότι δεν πρόκειται να της χαρίσει το σπίτι των παιδικών της χρόνων. Ο Κεμάλ μαθαίνει το μυστικό της.

Το σχέδιο της Λεϊλά να φέρει κοντά το πρώην ζευγάρι φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Τα λόγια που θα ακούσει η Νιχάν από τον Κεμάλ θα της ραγίσουν την καρδιά, ενώ ο Εμίρ τους βλέπει μαζί στο πλοίο και βάζει λυτούς και δεμένους για να μάθει τι σχέση είχε στο παρελθόν η σύζυγός του με τον καινούργιο συνεργάτη του. Η Νιχάν δείχνει να απολαμβάνει την έκπληξη της Λεϊλά, όχι όμως και ο Κεμάλ, που δεν θα αργήσει να της δείξει για μία ακόμη φορά το σκληρό του πρόσωπο. «Από εδώ και στο εξής, είμαστε δύο ξένοι. Μη με αναζητήσεις ούτε στο παρελθόν ούτε στο παρόν», της λέει.
Ο Εμίρ παρακολουθεί από το λιμάνι το πλοίο να φεύγει, ξέροντας ότι μέσα βρίσκονται η γυναίκα του και ο συνεργάτης του. Σίγουρος πια ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, ζητά από τον Τουράν να ερευνήσει το παρελθόν, ενώ παράλληλα βάζει ανθρώπους να παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της Νιχάν μαθαίνει την αλήθεια από τη σύζυγό του και αποφασίζει να μιλήσει στον Κεμάλ. «Μόνο ο ίδιος μπορεί να επιλέξει να μας βλάψει Όλα εξαρτώνται από τον Κεμάλ», της λέει. Ο Εμίρ, που βρίσκεται πια εκτός εαυτού, πηγαίνει στο εργαστήριο της Νιχάν κι αρχίζει να ψάχνει. Όταν βρίσκει την προσωπογραφία του Κεμάλ, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Η Νιχάν επιστρέφει και τον βρίσκει εκεί, εκείνος όμως αποφασίζει να μην της πει τίποτα, αλλά η φράση: «Σε αφήνω μόνη με το πεπρωμένο σου», την προβληματίζει αρκετά.

Προβληματισμένη όμως είναι και η Λαού, που τρέφει βαθιά συναισθήματα για τον Κεμάλ. Από τη στιγμή που ήρθε, δεν της δίνει καμία σημασία και είναι σχεδόν σίγουρη για το λόγο. Θυμάται το τατουάζ που είδε στο χέρι της Νιχάν. Είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του Κεμάλ. Χωρίς να ξέρει τι ακριβώς τους δένει, είναι σίγουρη πως η Νιχάν ευθύνεται για την επιστροφή του Κεμάλ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κεμάλ πηγαίνει στη Λεϊλά. Εκείνη παραδέχεται πως έκανε λάθος, επιμένει όμως πως μόνο αν μιλήσει ειλικρινά με τη Νιχάν θα μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω. Η Νιχάν επιστρέφει στο σπίτι κι έρχεται αντιμέτωπη με τον πατέρα της. Εκείνος της λέει πως ξέρει την αλήθεια κι εκείνη τον διαβεβαιώνει πως δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται, καθώς αυτή η ιστορία τελείωσε. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Οζάν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την κοπέλα που είδε στις φωτογραφίες. Πηγαίνει το φάκελο στην αδελφή του, η οποία του λέει ότι πρόκειται για μια φίλη της που θέλει να γίνει ηθοποιός και τηλεφωνεί σε κάποιον γνωστό της που έχει πρακτορείο και του ζητά να τη δει.

Ο Ταρίκ τσακώνεται με τον πατέρα του, αφού εκείνος αρνείται να αγοράσουν κάποιες καινούργιες μηχανές για το κουρείο. Ο Κεμάλ παίρνει το μέρος του αδελφού του, παρότι εκείνος τον κοντράρει συνεχώς. Καταφέρνει μάλιστα να αλλάξει γνώμη στον πατέρα του, ενώ λίγο αργότερα κάνει μια κίνηση καλής θέλησης, δείχνοντας στον αδελφό του ότι έχει αφήσει στην άκρη όσα συνέβησαν προ ημερών. Ο Ταρίκ, όμως, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τη ζήλια που νιώθει για εκείνον, του θυμίζει πως τα πέντε χρόνια που έλειπε ήταν αυτός που στήριζε την οικογένια «Δεν σε χρειαζόμαστε εδώ», τ λέει και η προσπάθεια του Κεμ πέφτει στο κενό. Παράλληλα ο τις πληροφορίες που του δίνε Τουράν, ο Εμίρ ανακαλύπτει ο Κεμάλ έφυγε τη χρονιά π εκείνος παντρεύτηκε τη Νΐχαν και ορκίζεται να του κάνει τη ί κόλαση. Η μόνη που πλέει πελάγη ευτυχίας είναι η Ζεϊν αφού την παίρνουν τηλέφωνο < το πρακτορείο και της κλείνει ραντεβού.
Ο Οντέρ ζητά από τον Κεμάλ να συναντηθούν. Η Βιλντάν πηγαίνει στο μνήμα της μητέρας της κι εκεί συναντά τη Λεϊλά. Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο γυναίκες τις οδηγεί σε έναν ακόμη τσακωμό. Ούτε η συνάντηση του Οντέρ με τον Κεμάλ πηγαίνει καλύτερα. Οντέρ: Βλέπω ότι είστε αρκετά έξυπνος. Φαίνεται από τον τρόπο που κινείστε κι είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να έρθετε σε σύγκρουση μαζί μου. Κεμάλ: Κι αν κάνετε λάθος εκτίμηση; Μη με ενοχλήσετε ξανά για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Αν θέλετε να χειριστείτε αυτή την κατάσταση, τότε μιλήστε με την κόρη σας. Δεν είμαι εγώ αυτός που ασχολείται με το παρελθόν, αλλά η κόρη σας!

Έξαλλη όμως είναι και η Μπανού, αφού οι φωτογραφίες του Εμίρ με δύο γυναίκες κυκλοφόρησαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Έτσι, όταν τον βλέπει στην εταιρία, του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος όχι μόνο αρνείται να της απαντήσει, αλλά της φέρεται και πολύ υποτιμητικά, γεγονός που την εξοργίζει. Όσο για τη Ζεϊνέπ, φτάνει στο πρακτορείο, όπου δεν την περιμένει μόνο ο σκηνοθέτης της ταινίας, αλλά και ο Οζάν, που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Ο Κεμάλ επιστρέφει στο γραφείο του κι εκεί τον περιμένει η Νιχάν.

Κεμάλ: Γιατί ήρθες;

Νιχάν: Κοίταξέ με! Είπα κοίταξέ με! Σε αγάπησα με πάθος, Κεμάλ. Τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου τις πέρασα μαζί σου. Έγινα δική σου…

Κ.: Παντρεύτηκες κάποιον άλλον…

Ν.: Δεν είχα άλλη επιλογή.

Κ.: Δεν θέλω να ακούσω άλλα παραμύθια.

Η Νιχάν του δίνει ένα μικρό βαλιτσάκι, στο οποίο έχει κρύψει ό,τι της θυμίζει τις μέρες που πέρασαν μαζί. «Αυτό είναι για σένα, πάρ’ το και κάν’ το ό,τι θέλεις. Εσύ ξέρεις πώς να απαλλαγείς από αυτά τα πράγματα», του λέει. Εκείνη την ώρα χτυπά το τηλέφωνο του Κεμάλ. Είναι ο Εμίρ. Ο Κεμάλ του λέει ότι είναι η Νιχάν μαζί του, απογοητεύοντάς τη για μία ακόμη φορά. «Είσαι τόσο τυφλωμένος από την οργή σου, Κεμάλ. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τι πρόκειται να συμβεί», του λέει. «Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, εγώ δεν έχω τίποτα να χάσω», της απαντά εκείνος. Η Νιχάν φεύγει απογοητευμένη και λίγο αργότερα φτάνει στο γραφείο του ο Εμίρ. Την ίδια στιγμή, ο Τουράν πηγαίνει στο κουρείο και πιάνει κουβέντα με τον Ταρίκ.

Ο Εμίρ παίρνει από τη θυρίδα του κάποια βίντεο και λίγο αργότερα τα δείχνει στους γονείς της Νιχάν. Είναι από τη νύχτα που ο Οζάν σκότωσε την κοπέλα. Στην πραγματικότητα όμως, ο γιος τους δεν έχει διαπράξει κανένα φόνο. Πρόκειται για ένα ακόμη βρόμικο κόλπο του Εμίρ για να τους κρατά στο χέρι. Αφού τους δείχνει και τη φωτογραφία του Οντέρ με τον Κεμάλ, τους λέει: «Τώρα θα μου πείτε από πού γνωρίζετε αυτόν τον τύπο, αλλιώς πάω το βίντεο στην αστυνομία». Ο Κεμάλ, από την πλευρά του, νιώθει άσχημα γι’ αυτό που έκανε στη Νιχάν και πηγαίνει στο εργαστήριό της για να της ζητήσει συγγνώμη. «Θα μείνω μακριά σου», της υπόσχεται. Την ίδια στιγμή, ο αδελφός του, Ταρίκ, συναντιέται με τον Εμίρ. «Χρειαζόμαστε έναν άντρα σαν εσένα», του λέει και η συνεργασία τους ξεκινά…

Kara Sevda – Επεισόδιο 15, 16, 17, 18
Ο Εμίρ περνά στην αντεπίθεση και βυσσοδομεί εναντίον του Κεμάλ, στοχοποιώντας την οικογένειά του. Ο πρώτος που θα βρεθεί στο πλευρό του είναι ο Τάρικ, ενώ δεν θ’ αργήσει να μπλέξει στο παιχνίδι του και τη Ζεϊνέπ. Όσο για τη Νιχάν, η απόφαση που θα πάρει να εργαστεί για λογαριασμό του πρώην της, θα τη φέρει αντιμέτωπη τόσο με το σύζυγό της, όσο και με την Ασού. Ο Κεμάλ έχει πάρει την απόφαση να μείνει μακριά από τη Νιχάν. Η κόντρα όμως εκείνης με τον Εμίρ θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά του και μάλιστα μέσα στην εταιρεία του.

Ο Οντέρ είναι πολύ προβληματισμένος με τον Εμίρ. Το γεγονός ότι τους έδειξε το βίντεο από τη νύχτα του φόνου, τον βάζει σε υποψίες πως τους κρύβει κάτι. Η Βιλντάν, που βρίσκεται σε πανικό, από τη στιγμή που έμαθε πως και κάποιος άλλος γνωρίζει το μυστικό της οικογένειας και εκβιάζει τον Εμίρ, τσακώνεται για μία ακόμη φορά μαζί του. Εκείνος δηλώνει αποφασισμένος να ερευνήσει την υπόθεση, ενώ εκείνη αναλαμβάνει δράση μόνη της. Όσο για τον Οζάν, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ. Έτσι, της τηλεφωνεί και της ζητά να συναντηθούν. Η Νιχάν επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τη μητέρα της, τον πατέρα της και το σύζυγό της να την περιμένουν. Τους λέει ότι δέχτηκε πρόταση από τον Κεμάλ να ζωγραφίσει τους τοίχους της εταιρείας του και ο Εμίρ αντιδρά.

– Νιχάν: Ο Κεμάλ μου πρότεινε δουλειά σήμερα και του είπα ότι θα το σκεφτώ.

– Εμίρ:’Λ εν υπάρχει τίποτα να σκεφτείς. Η σύζυγος του Εμίρ Κοτζούογλου ασφαλώς και δεν θα κάνει τον μπογιατζή.

– Ν.: Τι εννοείς;

– Ε.:Δεν μπορείς να δουλέψεις γι ’ αυτό τον άνθρωπο. Αν θέλεις να ζωγραφίσεις τοίχους, τότε έλα να βάψεις της δικής μας εταιρείας.

– Ν.: Θα ξεκινήσω να δουλεύω στην εταιρεία του Κεμάλ αύριο.

– Ε.: Δεν σου το επιτρέπω!

– Ν.: Δεν σε ρώτησα!

– Ε.: Το λες αυτό στον άνθρωπο που κάλυψε ένα φόνο;

– Ν.: Το λέω αυτό στον άνθρωπο που χρησιμοποιεί τον αδελφό μου για να με εκβιάζει!

Ο Κεμάλ πηγαίνει στη Λεϊλά για να συμφιλιωθούν, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι οι άντρες του Εμίρ τον παρακολουθούν και τους τραβούν φωτογραφίες.

Ο Κεμάλ μπαίνει στην εταιρεία και βλέπει τη Νιχάν να έχει πιάσει δουλειά. Έξαλλος, της θυμίζει ότι το προηγούμενο βράδυ είπαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον και τώρα είναι εκείνη που βρίσκεται στην πόρτα του. Η Νιχάν τον διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τη συζήτησή τους παρακολουθεί η Ασού, η οποία, όταν μένει μόνη με τον Κεμάλ, του κάνει σκηνή. Του λέει πως από την ημέρα που ήρθε στην’Κωνσταντινούπολη έχει αλλάξει. Εκείνος, σε μια ένδειξη καλής θέλησης, την καλεί το βράδυ στο σπίτι του για φαγητό, για να γνωρίσει την οικογένειά του. Το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στην Ασού πικάρει τη Νιχάν. Παράλληλα προσπαθεί να της κάνει τη ζωη δύσκολη, δείχνοντάς της πως δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή το Όταν μάλιστα οι δυο τους κοντρι ρονται για το βασικό χρώμα το τοίχου, ο Κεμάλ επεμβαίνει: «Εσυ είσαι η καλλιτέχνις, αλλά η Ασο δουλεύει εδώ κάθε μέρα και θι ήμουν ευτυχής αν έκανες κάτι πο» θα την κάνει χαρούμενη», λέει στη Νιχάν, γεμίζοντας ικανοποίηση την Ασού. Την ίδια στιγμή ο Οντέρ ψάχνει στο γραφείο του Εμίρ και βρίσκει τις φωτογραφίες της Νιχάν με τον Κεμάλ, αλλά κι αυτές του Κεμάλ με τη Λεϊλά, ενώ η Βιλντάν συναντά τον Γκαλίπ και του αποκαλύπτει όσα τους είπε ο γιος του το προηγούμενο βράδυ.

Ο Εμίρ καλεί στο γραφείο του τον Κεμάλ. Λίγο πριν συναντηθεί μαζί του τον πλησιάζει ο Οντέρ και τον προειδοποιεί για μία ακόμη φορά να μη σκαλίζει το παρελθόν.

– Οντέρ: Μείνετε μακριά από το παρελθόν. Για όλους εμάς το παρελθόν έχει πεθάνει. Αφήστε μας ήσυχους!

– Κεμάλ: Λεν ξέρω γιατί μιλάτε. Φαίνεται σαν να σας έχω τρομάξει.

– Οντέρ: Ο Εμίρ είναι πολύ πιο έξυπνος άνθρωπος απ’ό,τι νομίζετε. Κρατήστε τον εαυτό σας ασφαλή!

Αμέσως μετά τον Κεμάλ τον περιμένει μία ακόμη έκπληξη. Την ώρα που ο συνεργάτης του Εμίρ τον μεταφέρει στο γραφείο που θα συναντηθούν, βλέπει τον αδελφό του, τον Ταρίκ, να τον κουρεύει. Λίγο αργότερα, ο Εμίρ αφήνει να εννοηθεί πως έχει βάλει στο στόχαστρο την οικογένειά του. Ο Κεμάλ φεύγει έξαλλος, ενώ λίγο αργότερα στην εταιρεία φτάνει ο Γκαλίπ και ρωτά το γιο του ποιος τον εκβιάζει με την υπόθεση του Οζάν. Ο Εμίρ τον διαβεβαιώνει πως είπε ψέματα στη Βιλντά και τον Οντέρ, στην πραγματικότητα όμως υπάρχει κάποιος που τον εκβιάζει. Όχι βέβαια για το λόγο που πιστεύει ο πατέρας του, αλλά επειδή γνωρίζει πως εκείνο το βράδυ ο Οζάν δεν διέπραξε κανένα φόνο.

Η Ασού πηγαίνει στο σπίτι του Κεμάλ και η οικογένειά του ενθουσιάζεται μαζί της. Λίγο αργότερα φτάνει και ο Ταρίκ με δώρα για όλους. Ο Κεμάλ, που ξέρει ότι τα αγόρασε με τα χρήματα που πήρε από τον Εμίρ, δεν κρύβει τον εκνευρισμό του. Όταν η Ασού φεύγει, του ζητά εξηγήσεις. «Εσύ γιατί δουλεύεις μαζί του;» του απαντά εκείνος. Κι αυτή τη φορά έχει με το μέρος του και τον πατέρα του, που θυμίζει στον Κεμάλ πως ήταν αυτός που έκανε την αρχή και συνεργάστηκε με αυτή την οικογένεια. Ο Οζάν, από την άλλη, είναι απελπισμένος, αφού λόγω της πάθησής του δεν μπορεί να οδηγήσει, άρα δεν μπορεί να πάει και στο ραντεβού με τη Ζεϊνέπ. Ο Εμίρ προσφέρεται να τον βοηθήσει, δίνοντάς του τα κλειδιά του δικού του αυτοκινήτου. Η Ασού και ο Κεμάλ μπαίνουν μαζί στην εταιρεία. Εκείνη εξοργίζεται όταν διαπιστώνει ότι η Νιχάν δεν έβαψε τον τοίχο στο χρώμα που της ζήτησε. Της έχει αφήσει μάλιστα κι ένα σημείωμα, στο οποίο της γράφει: «Μην επεμβαίνετε ποτέ στη δουλειά ενός καλλιτέχνη».

– Ασού: Τι είναι αυτό τώρα;

– Κεμάλ: Η απάντησή της!

Η μητέρα του Κεμάλ πηγαίνει στο σπίτι της Νιχάν και ζητά να μιλήσει στη μητέρα της. Κάποτε ήταν η Βιλντάν που πήγε στο κουρείο ζητώντας από τον άντρα της να μείνει ο γιος τους μακριά από την κόρη της. Τώρα ήρθε η σειρά της. «Αν η κόρη σου θέλει χρήματα, ας πάει να βάψει τους τοίχους του άντρα της», της φωνάζει, τονίζοντάς της ότι είναι παντρεμένη και δεν έχει καμία δουλειά μαζί του. Η Βιλντάν σοκάρεται, ενώ η Νιχάν παραδέχεται ότι ήταν λάθος της που πήγε στην εταιρεία του Κεμάλ. Η Ζεϊνέπ, από την άλλη, πηγαίνει στο ραντεβού με τον παραγωγό. Αντί γι’ αυτόν, εμφανίζεται μπροστά της ο Εμίρ. Η κοπέλα αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και του ζητά να μην πει τίποτα στον αδελφό της. Τώρα την κρατά κι αυτήν στο χέρι. Βγαίνοντας, την περιμένει ο Οζάν. Η Ζεϊνέπ κάνει το λάθος και μπαίνει στο αυτοκίνητο. Λίγο πιο κάτω τους σταματά για έλεγχο η αστυνομία. Ο Οζάν δεν έχει ούτε άδεια, ούτε δίπλωμα κι έτσι τους οδηγούν στο τμήμα. Κι ενώ οι δυο τους τσακώνονται, ο Οζάν παθαίνει κρίση κι έτσι η Ζεϊνέπ μαθαίνει για το πρόβλημα υγείας του. Λίγο αργότερα στο αστυνομικό τμήμα έρχονται αντιμέτωποι η Νιχάν, ο Εμίρ και ο Κεμάλ.

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. δεν εχουν υποτιτλους ελληνικους.. κσνω κατι λαθος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι οι ελληνικοι υποτιτλοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/16 14:02

    Γιατί δεν παιζουν τα επεισόδια;;; Ημαρτον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/16 21:34

    που είναι οι ελληνικοί υπότιτλοι ? π=τι πατάμε για να εμφανιστούν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι γραφετε ελληνικοι υποτιτλοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/16 08:03

    Φτιάξτε τους υπότιτλους να μπορούμε να τα βλέπουμε...Τι λέτε ότι είναι με ελληνικούς υπότιτλους από τη στιγμή που δεν υπάρχουν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Kara Sevda 11-12-13-14-15-16-17-18-19 Καρα Σεβντα
Kara Sevda 11-12-13-14-15-16-17-18-19 Καρα Σεβντα
https://2.bp.blogspot.com/-dQ2QjbpC4LQ/VvSWfWwgllI/AAAAAAAD4x4/z-PNWWR0e_4zqW5iWyfUBZSvL9W_5mQKQ/s1600/kara_sevda.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-dQ2QjbpC4LQ/VvSWfWwgllI/AAAAAAAD4x4/z-PNWWR0e_4zqW5iWyfUBZSvL9W_5mQKQ/s72-c/kara_sevda.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/05/kara-sevda-11-12-13-14-15-16-17-18-19.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/05/kara-sevda-11-12-13-14-15-16-17-18-19.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content